Thermodynamische warmtepompen

Met een thermodynamische warmtepomp is het mogelijk te verwarmen zonder gasaansluiting. Door de revolutionaire techniek heeft een thermodynamische warmtepomp het hele jaar door een hoog rendement. Zomer, winter, dag, nacht, regen, zon en zelfs met temperaturen onder het vriespunt; Het systeem werkt altijd!

Thermodynamische warmtepompen kunnen worden gebruikt voor het verwarmen tot 65°C van sanitair water en centrale verwarming. Thermodynamische warmtepompen hebben zich inmiddels bewezen. Er zijn wereldwijd meer dan 75.000 geïnstalleerde systemen in ruim 40 landen.

Een hoge energie-efficiëntie maakt het mogelijk om tot wel 7 keer de verbruikte energiehoeveelheid terug te winnen. Een prestatiecoëfficiënt tot 7! (COP 7)

De goedkoopste energie met de laagste CO2-uitstoot!

De zwart gecoate aluminium panelen die overal, binnen, buiten of onder zonnepanelen geplaatst kunnen worden, absorberen de omgevingsenergie. Thermodynamische panelen vriezen niet in en produceren geen omgevingsgeluid. Dit systeem werkt gegarandeerd tot een buitentemperatuur van -10°C.

Het is veruit het meest energie-efficiënte systeem op dit moment; Een goede vervanger voor de CV-ketel!

In juni 2019 stond er een artikel over de thermodynamische warmtepompen van Frythermo op www.installatieprofs.nl.

Klik hier voor het artikel.