Frythermo warmtepompen

Frythermo is opgericht in 2003 door Erik Seerden. Hij is als eenmanszaak begonnen met het aanleggen van vloerverwarming en even daarna met het aanbrengen van spuitbare isolatiematerialen. Mede door het hoge comfort van het fenomeen vloerverwarming en de correcte handelswijze, is dit bedrijf in 15 jaar uitgegroeid tot het bedrijf zoals dat nu is met meer dan 20 medewerkers.

Vanaf 2018 is er een afdeling “warmtepompen” toegevoegd aan het bedrijf. Er is steeds meer vraag naar een passende duurzame warmtebron in combinatie met vloerverwarming. Wij geloven in een thermodynamische oplossing en zien hierin tot op heden het beste alternatief voor de CV-ketel.

Een “thermodynamische warmtepomp” komt in grote lijnen overeen met de bekendere “lucht-water warmtepomp” echter met een aantal grote voordelen. Denk hierbij aan: geen omgevingslawaai, geen draaiende delen en leverbare watertemperaturen tot 65°C. Dit systeem kan niet dichtvriezen en levert daardoor 365 dagen per jaar, 24 uur per dag warmte, ook als de zon niet schijnt, zelfs bij een buitentemperatuur van -10°C!

Frythermo adviseert, levert en ondersteunt. Wij zijn graag bereid u van een passend advies te voorzien. De installatie wordt geleverd via uw installateur en daarbij kunnen we de installateur ondersteunen met (een deel van) de installatie, zoals bijvoorbeeld de koeltechnische werkzaamheden.

De aanleg van thermodynamische panelen laat zich goed combineren met zonnepanelen. Frythermo kan ook de aanleg van zonnepanelen aanbieden aan de installateur in samenwerking met de aanleg van de thermodynamische panelen. Hierdoor kunnen veel misverstanden worden voorkomen en kosten worden bespaard door goed intern overleg en wederzijds begrip tijdens de montage.

Frythermo Warmtepompen is dealer voor de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland van het toonaangevende merk Energie thermodynamische warmtepompen. Wij geven technische ondersteuning aan installateurs en kunnen indien gewenst de installatie gedeeltelijk voor u uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het koeltechnische deel.

Voor zowel de installateur als voor de gebruiker is het prettig om één aanspreekpunt te hebben voor de gehele verwarmingsinstallatie.

Wij helpen u graag!